2013. március 4., hétfő

Tul bonyolult!!!

Egyetlen huseges utitarsam: Jello
Haho...
Na most megprobalok Blogot irni, fogalmam sincs mi hol van, regisztralni is alig tudtam, nem tudom bele jovok-e majd, es lesz e idom rendszeresen irni, de megprobalom, mert szeretek irni, es elni es remelem mindenkit motivalok vele.. :)
Szoval eppen ejszaka van itt Bostonban vagyok kb 6 ember alszik korulottem, de en kitartoan logok a neten, hogy hirt adjak magamrol... Tegnap indultam Montrealbol, ahol kb 4 honapig eltem, dolgoztam, felfuggesztve a nomad eletmodom, ami mar nagyon hianyzott, ugyhogy vegul marcius elejen elbucsuztam mindenkitol, mindentol, fogtam a hatizsakom, es indulas... Boston utan New York, aztan Washington DC majd repulok Kolumbiaba es ha minden jol megy Latin Amerika korut lesz belole...

7 megjegyzés:

  1. Ja es azt sem tudom kivel osztottam most ezt meg, miutan egyszer amugy kitoroltem veletlenul amit leirtam...sot abban sem vagyok biztos, hogy magyarul kene ezt irnom, hiszen lassan tobb a kulfoldi baratom, mint a magyar... de hiaba beszelek mostanaban sokat mas nyelveken, megis a magyar a leggazdagabb nyelv amit ismerek, es ha igazan le akarom irni a gondolataimat, akkor csak ez a nyelv alkalmas ra. Szoval bocsanat a magyarul nem beszelo barataimtol, majd leforditom amire lesz idom.
    De most megyek aludni, itt horkolnak a tobbiek, es fogalmam sincs hogy fogok atmaszni 2 emberen, hogy bejussak a matracomra amit Lisaval osztunk meg a foldon, ezzel egyben el is barikadozva egy ajtot. Vicces lesz, de volt mar es lesz is meg ennel viccesebb. :) Eljen couchsurfing! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a dumpsteres krumplidat vacsorazom, es elkepzellek, ahogy robogtok New York fele Lisaval es Alex-szel... es nem cserelnek veled. De Alex helyet igen szivesen atvennem :D

      Törlés
  2. az uj barataid nem fognak magyarrol forditgatni, plane igy, ekezetek nelkul meg csak szotarazni sem lehet.
    egy kis angolt viszont barki szivesen felszed magara, aki otthonrol kovet, hiszen ezzel ok is tanulnak, tobbe valnak, esetleg inspiralodnak... az en csaladom angoltudasanak nagyon jot tett, hogy eljottem :)

    VálaszTörlés
  3. hello, aki nem tudja, en Dorit Montrealban ismertem meg, es nagyon osszeklikkeltunk :) tobbsegetek azelottrol ismeri, hogy nyakaba vette volna a vilagot; en mar utkozben talalkoztam vele, amint a Nagy Ugrasra keszult, es ezalatt a rovidke 4 honap alatt igencsak a szivembe lopta magat. na nem ugy... :) hihetetlen nyilt, de ugyanakkor talpraesett szemelyiseg, szerintem egy honap alatt tobb baratja lett Montrealban, mint nekem 3 ev alatt. es ugymond "zsenge" kora ellenere (bocsanat, minden relativ, hehe) nagyonis erett gondolkodasunak talalom, es teljes mertekben felkeszultnek erzem a terugrasra. tudom, hogy otthon sokan aggodnak erte, nemelyek tulsagosan is feltik. az aggodalom szeretetbol fakad, ez egyertelmu, es rendben is van. de a tulzott feltes - magam is ateltem ilyet - nem jo, negativ, idonkent benito hatasu.
    arra kerlek Titeket, akik szeretitek Dorit, hogy probaljatok Bizni benne: tudja, mit csinal, elore tervezi az utjat es kiepiti a kapcsolatait, nem csak ugy rohan bele a vakvilagba. probaljatok orulni az oromenek, hiszen meg talan soha nem volt ilyen szabad. hatalmas dolgot visz veghez, amit nemelyek soha: megvalositja egy almat. biztassatok, hogy minel tobb elmenyt osszon meg, es igy egy kicsit ti is ott lehettek vele.
    es kezuljetek fel: ez a lany mar soha nem lesz a regi :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj Dave, elpirulok... :)
    De koszonom, es azt hiszem igazad van, sokat valtozom...

    VálaszTörlés
  5. Here comes the English translation of her story :)))

    3rd March 2013 Sunday

    Too Difficult.

    HI,

    I will try to write this blog, but i don't really know how to use it and it was hard to register as well and i really don't know if i will get used to it or will have time to write regularly but will try because I really like to write and to live hopefully I motivate others as well.
    Well it is night time here in Boston and 6 people sleeping around me, but of course I am stuck on the web to give information about me... I left Montreal yesterday where I spent 4 months with working suspending my nomadic lifestyle which I missed a lot so at the very beginning of March I said my goodbyes pack my bag and here we go....New York after Boston then Washington DC, flight to Columbia and if everything goes well its gonna turn out as a round trip in Latin America....

    VálaszTörlés